Collections

Onze collecties

Indivipro biedt diverse collecties aan luxe raamdecoratie, wanddecoratie, karpetten, tapijten en stoffen. Met een scala aan opties, variërend van de ontwerpen van onze eigen collectie tot de verfijnde ontwerpen van topdesigners, zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze collecties bevatten stuk voor stuk producten van superieure kwaliteit, die met passie, smaak en oog voor detail zijn gemaakt.

Window Decoration

Indivipro biedt een uitgebreid assortiment aan luxe raamdecoratie. Met een scala aan opties, variërend van de ontwerpen van onze eigen collectie tot de verfijnde keuzes in natuurlijke materialen van Nature Deco, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien kunnen alle blinds en gordijnen gemotoriseerd worden, waardoor je met een druk op de knop de perfecte sfeer creëert in elke ruimte.

Indivipro | Collecties
Indivipro | Carpets

Carpets & Rugs

Indivipro heeft een grote collectie tapijt en karpetten in alle soorten, stijlen, vormen en materialen. Veel van onze high-end karpetten zijn in elke gewenste maat te maken. Naast onze eigen uitgebreide collectie, beschikken we ook over een exlusieve designercollectie. Hiervoor zijn we de samenwerking aangegaan met diverse Nederlandse interieurontwerpers, zoals Marcel Wolterinck, Bertram Beerbaum, Grand & Johnson en François Hannes.

Wall Decoration

Onze collectie wanddecoratie bestaat uit wandtextiel en -panelen. Beide geven een subtiele en luxe toevoeging aan elk interieur. Met materialen geïnspireerd door de natuur krijgt elk interieur een uniek karakter.

Indivipro | Wandpanelen
Indivipro | Window decoration

Fabrics

Onze stoffen vormen de basis van veel van onze producten. U vindt ze terug in onze raamdecoratie, gordijnen en wanddecoratie. Daarnaast hebben we een aparte collectie meubelstoffen. Voor het overgrote deel van onze stoffen werken wij samen met een befaamde Italiaanse weverijen die vrijwel uitsluitend het topsegment bedienen.