Carpets & Rugs

Indivipro collectie

Indivipro Carpets & Rugs heeft een grote collectie tapijt en karpetten in alle soorten, stijlen, vormen en materialen.

Veel van onze high-end karpetten zijn in elke gewenste maat te maken.

Nagenoeg alle kleden worden in Nederland op maat geproduceerd. Moderne technologieën gaan hand in hand met ambachtelijke methodes, die ervoor zorgen dat Indivipro Carpets & Rugs elk interieur kan voorzien van een uniek karpet of tapijt.

Indivipro | Referenties
Indivipro | Carpets & Rugs

Designer collectie

Op het gebied van karpetten is Indivipro Carpets & Rugs de samenwerking aangegaan met diverse Nederlandse interieurontwerpers, zoals Marcel Wolterinck, Bertram Beerbaum, Grand & Johnson en François Hannes.

De Designer Collectie van Indivipro bestaat uit unieke karpetten, met ieder een eigen patroon en structuur. Bijvoorbeeld de Stitch, ontworpen door Bertram Beerbaum en zéér gewild vanwege haar stoere, doch speelse karakter. Ook de Pudore, ontworpen door Marcel Wolterinck, is een prachtige collectie en kan uitgevoerd worden in diverse kleuren en afmetingen.

Uitgelicht

Tide

Vormen, materialen en kleuren spelen een leidende rol in het ontwerp van de TIDE collectie. Gemaakt met de hoogste kwaliteit Wol met Bamboo & Wol met Eucalyptus, zijn deze hoogpolige karpetten warm en luxueus. De combinatie van deze materialen zorgt voor een zachte en licht sprankelende uitstraling.

Indivipro | Carpets & Rugs