Meet us in Milano

Salone del Mobile

Van 16 tot 21 april schittert Indivipro in Milaan tijdens de Salone del Mobile.

Indivipro geeft hier invulling aan ‘The Dutch Bedroom’ een iconisch slaapkamerconcept dat gezamenlijk tot stand is gekomen met meesters in design: 

Nilson, Wolterinck, Maretti, Alphenberg en Indivipro.

 

The Dutch Bedroom

‘The Dutch Bedroom’ is onderdeel van ‘Masterly – the Dutch in Milano’. Dit Nederlands designpaviljoen is gevestigd in het imposante Palazzo dei Giureconsulti, vlak naast de Duomo in het centrum van Milaan. Masterly maakt op haar beurt onderdeel uit van de Salone del Mobile: wereldwijd dé internationale beurs voor interieurdesign met presentaties door de hele stad.

Rug: Esatto bij Wolterinck

Nieuwe collecties Indivipro

De afgelopen periode heeft Indivipro haar gehele collectie een update gegeven en naar een hoger niveau gebracht. Een aantal bestaande producten hebben een kwaliteitsimpuls gekregen en prachtige nieuwe collecties zijn toegevoegd. Uiteindelijk staat er een unieke collectie die we met trots aan u presenteren in het Palazzo dei Giureconsulti.

Masterly - The Dutch in Milano

Masterly – Dutch Pavilion is vanaf het begin officieel onderdeel van de Salone del Mobile. Masterly is het exclusieve domein voor Nederlands ontwerp. Het laat een compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van Nederlandse architecten, meubel-, textiel-, bouw- en accessoirebedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur.

Route Palazzo dei Giureconsulti

Masterly is gevestigd in het Palazzo dei Giureconsulti, bekend als het Palazzo met de toren. Deze locatie bevindt zich in het hart van Milaan, naast de Duomo van Milaan en .

Adres: Piazza dei Mercanti 2 – Milano